Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä

Tilaaminen ja asiointi

Mitkä maksutavat käyvät myymälöissä ja verkkokaupassa?

Myymälöissämme voit maksaa kryptovaluutalla (Bitcoin, Ethereum, Litecoin); yleisimmillä luottokorteilla sekä käteisellä. Verkkokaupassamme voi maksaa kryptovaluutalla tai tilisiirrolla.

Kuinka nopeasti saan tilaukseni?

Käsittelemme maksut tavallisesti joka arkipäivä ja lähetämme tilauksen samana tai seuraavana päivänä maksun vastaanottamisesta. Riippuen valitsemastasi toimitustavasta on lähetys perillä tavallisesti 1-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun se on lähtenyt varastoltamme.

Huomioithan, että ilmoittamamme toimitusajat ovat arvioita, ja ylitsepääsemättömät esteet voivat vaikuttaa toimitusaikoihin.

Missä myymälät sijaitsevat? Mihin asti olette auki?

Löydät myymälöiden sijainnit ja aukioloajat Myymälät ja aukioloajat -sivulta.

 


Siemenet

Onko siementen tilaaminen laillista? Entä jos asun ulkomailla, ja maa on kieltänyt tiettyjen kasvien siemenet?

EU:n sisäisessä kaupassa on taattu tavaran vapaa liikkuvuus. Jäsenvaltio ei voi siis lähtökohtaisesti kieltää toisessa jäsenmaassa laillisesti tuotetun tavaran tilaamista jäsenmaasta toiseen. Siemeniä ei myöskään kielletä minkään kansainvälisen sopimuksen perusteella. Ne ovat siis täysin laillisia ja niitä on luvallista tilata niin Suomen sisäisesti kuin toiseen EU-maahan. Lisäksi kaikki myymämme siemenpakkaukset myydään keräilyesineinä.