Tietoa siementen ostajalle

Tietoa siementen ostamisesta 

Siementen keräileminen on mukava harrastus kenelle tahansa kasveista ja niiden kasvitieteellisistä sekä kulttuurisista ulottuvuuksista kiinnostuneelle. Kokoelmien keräileminen esimerkiksi teemoittain on innostavaa, ja samalla osallistut kasvien geneettisen monimuotoisuuden säilömiseen. Hyvin koostettu ja säilötty siemenkokoelma voi kasvattaa arvoaan ajan myötä harrastajapiireissä. Valikoimastamme löytyy mielenkiintoisia ja jännittäviä keräilylajikkeita niin aloittelevan keräilijän kuin tosiharrastajankin tarpeisiin.

Suomen lain mukaan hampun kasvattaminen käytettäväksi huumausaineena tai sen raaka-aineena taikka käytettäväksi huumausaineen valmistuksessa tai tuotannossa on kiellettyä. Siemenet on tarkoitettu vain laillisiin tarkoituksiin, kuten keräilyyn. Seeds Of Love ei tarjoa siemenille itämistakuuta. Asiakas vastaa toiminnan luvallisuuden varmistamisesta.

Jos meillä on syytä epäillä, että siemeniä käytetään luvattomiin tarkoituksiin, pidätämme oikeuden kieltäytyä myymästä tuotteita.

Kaikki siemenet säilytetään asianmukaisissa olosuhteissa tuoreuden varmistamiseksi ja toimitetaan tuottajan alkuperäisessä, avaamattomassa pakkauksessa keräilyarvon säilyttämiseksi. Tilaus lähetetään Suomesta asiakkaan valitsemalla toimitustavalla.